ΝΑΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πρόσφατα άρθρα
Στοιχεία επικοινωνίας

Ψητά μανιτάρια με αυγά

 
Υλικά

4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, καθαρισμένα
4 μεγάλα αυγά
1 ½ κ. σούπας ελαιόλαδο
½ κ. γλυκού αλάτι
½ κ. γλυκού πιπέρι

Μέθοδος εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°c. Αλείφουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι, βάζουμε τα μανιτάρια σε μια λαδόκολλα, σπάμε από ένα αυγό μέσα σε κάθε μανιτάρι. Πασπαλίζουμε ξανά με λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 12-15 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!!!

post-img
Prev post

Πέννες με σπανάκι, άνηθο και ανθότυρο

Next post

Σουπιά γεμιστή με λαχανικά

post-img